Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια:Πώς να τροποποιήσετε μια σελίδα

Από Βικιβιβλία

Θέλετε να συνεισφέρετε; Είναι πανεύκολο! Θα βρείτε σ’ αυτό το άρθρο ό,τι βοήθεια χρειάζεστε για να μάθετε πώς να αλλάζετε μία σελίδα, πώς να προσθέτετε στοιχεία, πώς να τη διορθώνετε ή απλά να της αλλάζετε το σουλούπι! Θα δείτε, είναι πραγματικά πολύ εύκολο και άμεσο!

Βήμα-βήμα[επεξεργασία]

Το σύστημα επιδιώκει να είναι όσο πιο εύκολο γίνεται. Ανοίξτε για παράδειγμα την αμμοδόχο για να εξασκηθείτε.

1. Θέλετε να αλλάξετε αυτή τη σελίδα; Κάντε κλικ πάνω στο «Επεξεργασία» που βρίσκεται πάνω από κάθε σελίδα (όποια σελίδα θέλετε).

2. Θα δείτε να εμφανίζεται μία σελίδα που έχει στη μέση της ένα λευκό κάδρο με κείμενο. Αλλάξτε το κείμενο, κάντε ό,τι προσθέσεις, διορθώσεις κλπ. θέλετε. Μην ανησυχείτε για την εμφάνιση, κάποιος άλλος, πιο έμπειρος, θα ασχοληθεί με την εμφάνιση των κειμένων σας!

3. Θέλετε να δείτε με τι μοιάζει η εργασία σας; Κάντε κλικ στο «Προεπισκόπηση». Θα δείτε από κάτω τη σελίδα σας όπως αυτή θα εμφανιστεί αργότερα. Η προεπισκόπηση συνιστάται για να δείτε τυχόν ορθογραφικά λάθη, κλπ.

4. Τελειώσατε; Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση της σελίδας».

5. Αυτό ήταν! Βλέπετε πλέον το άρθρο που μόλις επεξεργαστήκατε.

Δείτε επίσης πώς να επεξεργαστείτε μια σελίδα.

Σημείωση. Μπορεί να συμβεί, σπανίως, κάποιος άλλος συνδρομητής να αλλάζει ταυτόχρονα την ίδια σελίδα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα μήνυμα θα σας εξηγήσει τι να κάνετε για να καταστεί έγκυρη η δικιά σας παραλλαγή, παίρνοντας υπόψη και την άλλη πρόταση.