Προβολή πηγαίου κώδικα για τη σελίδα MediaWiki:Licenses

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν έχετε την άδεια να τροποποιήσετε αυτή τη σελίδα, για τους ακόλουθους λόγους:

  • Αυτή η σελίδα παρέχει κείμενο διεπαφής για το λογισμικό σε αυτό το wiki, και έχει κλειδωθεί για την πρόληψη κατάχρησης. Για να προσθέσετε ή να αλλάξετε τις μεταφράσεις για όλα τα wiki, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το translatewiki.net, το εγχείρημα τοπικής προσαρμογής της γλώσσας του MediaWiki.
  • Η διεύθυνση IP σας βρίσκεται σε ένα εύρος που έχει αποκλειστεί σε όλα τα wiki του Ιδρύματος Wikimedia. Ο αποκλεισμός έγινε από ‪Tks4Fish‬ . Ο λόγος που δίνεται είναι Open Proxy/Webhost: Contact stewards if you are affected. .
    • Έναρξη αποκλεισμού: 04:08, 17 Φεβρουαρίου 2021
    • Λήξη αποκλεισμού: 04:08, 17 Φεβρουαρίου 2024
    Η τρέχουσα διεύθυνση IP σας είναι 18.232.179.37 . Το αποκλεισμένο εύρος είναι 18.232.0.0/16 . Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τις παραπάνω λεπτομέρειες σε όποια ερωτήματα κάνετε. Εάν πιστεύετε ότι έχετε αποκλειστεί κατά λάθος, μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες και οδηγίες στην παγκόσμια πολιτική No open proxies παγκόσμια πολιτική. Διαφορετικά, για να συζητήσετε τον αποκλεισμό, παρακαλούμε αναρτήστε ένα αίτημα για έλεγχο στο Meta-Wiki. ⧼wikimedia-globalblocking-blockedtext-mistake- email-steward⧽

Μπορείτε να προβάλετε και να αντιγράψετε τον πηγαίο κώδικα αυτής της σελίδας.

Επιστροφή στη σελίδα MediaWiki:Licenses.

Ανακτήθηκε από «https://el.wikibooks.org/wiki/MediaWiki:Licenses»