Οδηγός χρήσης Mozilla Thunderbird/Πρόσθετα: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από Βικιβιβλία
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Chomwitt (συζήτηση | συνεισφορές)
προσθήκη προσθετων
 
Chomwitt (συζήτηση | συνεισφορές)
ImportExportTools
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
== Συχνά χρησιμοποιούμενες επεκτάσεις ==
== Συχνά χρησιμοποιούμενες επεκτάσεις ==


* Thunderbird Message Filter Import/Export : Επέκταση που επιτρέπει την εξαγωγή και εισαγωγή φίλτρων.
* '''Thunderbird Message Filter Import/Export''' : Επέκταση που επιτρέπει την εξαγωγή και εισαγωγή φίλτρων.
* Enigmail : Προσθέτει OpenPGP κρυπτογράφηση μηνυμάτων και πιστοποίηση και παρέχει αυτόματη κρυπτογράφηση , αποκρυπτογράφηση και διαχείριση κλειδιών.
* '''Enigmail''' : Προσθέτει OpenPGP κρυπτογράφηση μηνυμάτων και πιστοποίηση και παρέχει αυτόματη κρυπτογράφηση , αποκρυπτογράφηση και διαχείριση κλειδιών.
* ImportExportTools : Με την επέκταση αυτή μπορούμε να εξάγουμε/εισάγουμε φακέλους και μηνύματα με πολλές επιλογές. Η λειτουργικότητα του είναι προσβάσιμη είτε από τη γραμμή μενού->Εργαλεία->ImportExportTools είτε από το μενού αντικειμένου->Import/Export ενός φακέλου στο τμήμα του παραθύρου με τους φακέλου
* '''ImportExportTools''' : Με την επέκταση αυτή μπορούμε να εξάγουμε/εισάγουμε φακέλους και μηνύματα με πολλές επιλογές. Η λειτουργικότητα του είναι προσβάσιμη είτε από τη γραμμή μενού->Εργαλεία->ImportExportTools είτε από το μενού αντικειμένου->Import/Export ενός φακέλου στο τμήμα του παραθύρου με τους φακέλου. Η εξαγωγή ενός φακέλου γίνεται σε [[:en:w:mbox|mbox]] αρχείο και άρα αντίστοιχα πρέπει να επιλέξουμε για την εισαγωγή. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε και να εξάγουμε σε [[:en:w:Email#Filename_extensions|eml μορφή]]. Μια συνήθη ροή εργασιών είναι να εξάγουμε όλα τα μηνύματα ενός φακέλου σε eml μορφή σε έναν κατάλογο αντιγράφων ασφαλείας και κατόπιν να εισάγουμε με την επιλογή ''Import all eml files from a directory''' επιλέγοντας κατόπιν τον φάκελο messages ο οποιός είναι υποκαταλόγος του φακέλου εξαγωγής.

== Εγκατάσταση επεκτάσεων ==
== Εγκατάσταση επεκτάσεων ==



Αναθεώρηση της 21:56, 24 Οκτωβρίου 2011

Συχνά χρησιμοποιούμενες επεκτάσεις

  • Thunderbird Message Filter Import/Export : Επέκταση που επιτρέπει την εξαγωγή και εισαγωγή φίλτρων.
  • Enigmail : Προσθέτει OpenPGP κρυπτογράφηση μηνυμάτων και πιστοποίηση και παρέχει αυτόματη κρυπτογράφηση , αποκρυπτογράφηση και διαχείριση κλειδιών.
  • ImportExportTools' : Με την επέκταση αυτή μπορούμε να εξάγουμε/εισάγουμε φακέλους και μηνύματα με πολλές επιλογές. Η λειτουργικότητα του είναι προσβάσιμη είτε από τη γραμμή μενού->Εργαλεία->ImportExportTools είτε από το μενού αντικειμένου->Import/Export ενός φακέλου στο τμήμα του παραθύρου με τους φακέλου. Η εξαγωγή ενός φακέλου γίνεται σε mbox αρχείο και άρα αντίστοιχα πρέπει να επιλέξουμε για την εισαγωγή. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε και να εξάγουμε σε eml μορφή. Μια συνήθη ροή εργασιών είναι να εξάγουμε όλα τα μηνύματα ενός φακέλου σε eml μορφή σε έναν κατάλογο αντιγράφων ασφαλείας και κατόπιν να εισάγουμε με την επιλογή Import all eml files from a directory επιλέγοντας κατόπιν τον φάκελο messages ο οποιός είναι υποκαταλόγος του φακέλου εξαγωγής.

Εγκατάσταση επεκτάσεων

Σύνδεσμοι

Επίσημη σελίδα πρόσθετων του thunderbird