Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια:Εγγραφή

Από Βικιβιβλία

Τα Βικιβιβλία, παρότι είναι ελεύθερο για όλους (δείτε τις συχνές ερωτήσεις), έχει εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι έχουν διευκολύνσεις και πλεονεκτήματα στην χρήση και διαμόρφωση του Βικιβιβλία (δείτε εδώ τα πλεονεκτήματα των εγγεγραμμένων χρηστών).

Η εγγραφή στα Βικιβιβλία είναι εύκολη και δεν διαρκεί πάνω από μερικά λεπτά. Για να εγγραφείτε, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα.

  1. Πατήστε το σύνδεσμο Δημιουργία Λογαριασμού/Είσοδος που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, και θα οδηγηθείτε στη φόρμα εγγραφής.
  2. Διαλέξτε ένα όνομα χρήστη και πληκτρολογήστε το στο αντίστοιχο πεδίο. Με το όνομα αυτό θα είστε γνωστός στα Βικιβιβλία, και με αυτό θα υπογράφετε τις τροποποιήσεις σας.
  3. Διαλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε τον στο ανάλογο πεδίο, και ξανά από κάτω για επαλήθευση.
  4. Προαιρετικά, μπορείτε να δώσετε και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή μπορούν οι άλλοι χρήστες να σας στέλνουν e-mail. Επίσης, εκεί θα σας αποσταλεί ένα e-mail από τα Βικιβιβλία με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας ώστε εάν τον ξεχάσετε να μπορείτε να τον ανακτήσετε από εκεί.
  5. Πατήστε το κουμπί "Εγγραφή".

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, είστε πλέον μέλος των ελινικών Βικιβιβλίων. Περιηγηθείτε στα Βικιβιβλία και εξασκήστε τις νέες σας δυνατότητες. Μην ξεχάσετε επίσης να τροποποιήσετε τις επιλογές σας όσον αφορά τα Βικιβιβλία (δείτε τον σχετικό οδηγό) και να διαβάσετε τον οδηγό επεξεργασίας σελίδας. τίτλος συνδέσμου