Πρότυπο:Wpscreen

Από Βικιβιβλία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Copyleft
Αυτό το αρχείο αποτελεί απεικόνιση οθόνης από την Βικιπαίδεια ή άλλο εγχείρημα του Ιδρύματος Wikimedia, με στοιχεία που διανέμοντε υπό διάφορες άδειες χρήσης:
Creative Commons License
AttributionSharealike
Το κείμενο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Attribution Sharealike 3.0 Unported

Εν συντομία: Είστε ελεύθεροι να διανέμετε και να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο εφόσον αναφέρετε τον δημιουργό του και διατηρήσετε την ίδια άδεια χρήσης. (επίσημο κείμενο)

GNU Head
Η διεπαφή είναι αποτέλεσμα του MediaWiki που αποτελεί ελεύθερο λογισμικό· μπορείτε να το αναδιανέμετε και/ή να το τροποποιήσετε σύμφωνα με τους όρους της GNU General Public License όπως δημοσιεύτηκε από το Free Software Foundation· είτε της έκδοσης 2 της Άδειας, είτε (κατά την επιλογή σας) οποιασδήποτε νεότερης έκδοσης.

Αυτό το έργο διανέμεται με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο, αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ· χωρίς καν την εγγύηση της ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ή της ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ. Δείτε την GNU General Public License για περισσότερες λεπτομέρειες. Θα έπρεπε να έχετε λάβει αντίγραφο της GNU General Public License μαζί με αυτό το πρόγραμμα· αν όχι, γράψτε προς το Free Software Foundation, Inc., 59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA 02111-1307 USA

Ερώτημα copyright
Τυχόν εικόνες που περιλαμβάνονται σε κάποιο άρθρο και που απεικονίζονται σε αυτή την απεικόνιση, μπορεί να διανέμονται με πολλές διαφορετικές άδειες χρήσης. Εξετάστε το δικό τους καθεστώς από την αντίστοιχη σελίδα.

Προς τον χρήστη που επιφόρτωσε το αρχείο: Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας καθώς και πιθανές προηγούμενες εκδόσεις της εικόνας ή άλλες εικόνες στις οποίες βασίστηκε η συγκεκριμένη, ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός και να είναι ξεκάθαρο σε ποιον ή ποιους θα γίνεται η αναφορά, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι όροι της άδειας χρήσης. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή της εικόνας.