Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση Βικιβιβλία:Σχετικά

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Προσθήκη θέματος
Από Βικιβιβλία

Σχετικά με την Μετονομασία του τίτλου της σελίδας[επεξεργασία]

Όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να βρώ πώς να αλλάξω τον τίτλο της σελίδας ώστε να είναι στα ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος/α παρακαλώ πολύ να το κάνει.

Kakia 17:41, 9 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)Απάντηση


Χρειάζεται να έχει δικαιώματα διαχειριστή για να κάνεις κάτι τέτοιο. Μια που είσαι η μοναδική που ασχολείσαι καλό θα είναι να ζητήσεις να γίνεις bureaucrat εδώ: meta:Requests_for_permissions. Εξήγησε ότι δεν υπάρχουν άλλοι ενεργοί χρήστες για να σε προτείνουν. Ως bureaucrat είσαι διαχειριστής και έχεις δικαίωμα να ορίσεις και άλλους διαχειριστές (ο απλός διαχειριστής δεν μπορεί να ορίσει άλλους). Οι διαχειριστές μπορούν να κλειδώνουν ή να διαγράφουν σελίδες και να επεξεργάζονται κλειδωμένες σελίδες και να αλλάζουν τα μηνύματα του συστήματος (Ειδικό:Allmessages). π.χ. για να αλλάξεις τον τίτλο της σελίδας "Main Page" πρέπει να το αλλάξεις στην MediaWiki:Mainpage. Ότι θέλεις να ρωτήσεις μπορείς να το κάνεις στην Ελληνική Βικιπαίδεια. w:User:Geraki --193.92.230.149 15:54, 14 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)Απάντηση

Σχετικά με την απόδοση του όρου Wikibookians[επεξεργασία]

Απέδωσα τον αγγλικό όρο wikibookians ως Βικισυγγραφείς. Αν και δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, αν και όροι όπως Βικιβιβλιστές και Βικιβιβλιάριοι (μιας και το -ian απαντάται και στο librarian), αλλά δε μου άρεσε κανένας. Αν καποιος/α μπορεί να σκεφτεί κάτι καλύτερο παρακαλώ πολύ να το διορθώσει :)

Kakia 17:41, 9 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)Απάντηση