Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια:Σύνδεση

Από Βικιβιβλία

(Εάν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος των Βικιβιβλίων, αυτή η σελίδα δε σας ενδιαφέρει - δείτε εδώ για πληροφορίες εγγραφής)

Εάν είστε στα Βικιβιβλία και δεν έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, με τίτλο Δημιουργία Λογαριασμού/Είσοδος (εάν δεν βλέπετε αυτό στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, αλλά μια σειρά από συνδέσμους, συμπεριλαμβανομένων των: "οι συζητήσεις μου", "προτιμήσεις", "λίστα παρακολ." και άλλα, είστε ήδη συνδεδεμένος).

Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα σύνδεσης. Γράψτε το όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει και τον κωδικό σας στα κατάλληλα πεδία, και πατήστε "Σύνδεση". Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και την επιλογή "Αποθήκευση στοιχείων" ώστε κάθε φορά που έρχεστε στα Βικιβιβλία από αυτόν τον υπολογιστή να συνδέεστε αυτόματα στο λογαριασμό σας (εάν βρίσκεστε σε έναν υπολογιστή που χρησιμοποιούν και άλλοι, όπως σε ένα internet cafe ή σε έναν υπολογιστή εργασίας, κάτι τέτοιο δεν συνίσταται, γιατί έτσι θα μπορούν να μπαίνουν στα Βικιβιβλία με το λογαριασμό σας και άλλοι άνθρωποι).