Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρότυπο:Copyright

Από Βικιβιβλία

Πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Το περιεχόμενο που υπήρχε στο παρόν άρθρο πιθανώς παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και προέρχεται από το:

{{{1}}}

Εφόσον δεν υπάρχει άδεια χρήσης του κειμένου, το παρόν άρθρο θα διαγραφεί δέκα ημέρες μετά την τοποθέτηση αυτής της σήμανσης. Μην προσπαθήσετε να προσθέσετε ξανά το ίδιο κείμενο σε επόμενες εκδόσεις του άρθρου γιατί θα αφαιρεθεί αμέσως.

Η επεξεργασία και τροποποίηση του αρχικού κειμένου δεν αρκεί για την αποφυγή παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων αλλά είναι προτιμότερο να γραφτεί το άρθρο από την αρχή. Στην περίπτωση επιβεβαίωσης ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα θα διαγραφεί κάθε κείμενο που βασίστηκε στο αρχικό, όσο και αν έχει αλλάξει.

Αν είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείτε τη δημοσίευσή του (ή αν έχετε εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στα Βικιβιβλία υπό την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU, παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τα Βικιβιβλία με ένα email στο info-el@wikimedia.org.

Χρήση[επεξεργασία]

{{copyright|διεύθυνση ιστοσελίδας ή άλλη πηγή από την οποία προέρχεται το κείμενο}}

Παραδείγματα
{{copyright|http://www.example.com/some/page.html}}
{{copyright|άρθρο της εφημερίδας "Πανβικική", 12/2/07, σελ.34}}

Σφάλμα[επεξεργασία]

Όταν το πρότυπο {{copyright}} παίρνει σαν παράμετρο διεύθυνση με τον χαρακτήρα '?' (ή ίσως και τον '&') δεν την εμφανίζει σωστά. Βάζοντας ένα 1= πριν το url τις περισσότερες φορές δουλεύει.

Παράδειγμα
{{copyright|1=http://www.example.com/some/page.html}}