Πρότυπο:Σχετικά

Από Βικιβιβλία

Τα Βικιβιβλία είναι μία συλλογή ελεύθερων (libre) βιβλίων, εγχεριδίων, καθώς και άλλων κειμένων που που δημιουργούνται συλλογικά. Ο παρών ιστότοπος είναι ένα wiki, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί οποιαδήποτε ενότητα ενός βιβλίου άμεσα. Μάθετε περισσότερα για τα Βικιβιβλία και για το πως να συνεισφέρετε στο έργο αυτό.

Το περιεχόμενο των Βικιβιβλίων καλύπτεται από την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU. Οποιαδήποτε συμβολή παραμένει πνευματική ιδιοκτησία των συμβαλλομένων, και η ελεύθερη άδεια τεκμηρίωσης εξασφαλίζει ότι τα περιεχόμενα είναι ελεύθερα διαθέσιμα και έτσι θα παραμείνουν. Δείτε και Βικιβιβλία: Πνευματικά Δικαιώματα για περισσότερες πληροφορίες.

Αν έχετε ερωτήσεις, διαβάστε πρώτα τις απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις, και επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας. Η κεντρική σελίδα για συζητήσεις είναι ο ιστοχώρος της κοινότητας, όπου θα βρείτε και ανακοινώσεις γενικού ενδιαφέροντος στην κοινότητα.

Σημείωση: Κάποια Βικιβιβλία ίσως έχουν περιεχόμενο που μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους χρήστες ως προσβλητικό, χυδαίο ή βλάσφημο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και την ενότητα Βικιβιβλία:Αποποίηση ευθυνών.